Stamboom Verwaard-Droomer

Foto van Jaap Verwaard
De publicatie Stamboom Verwaard-Droomer is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 130 personen. Vanwege privacy zijn 48 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 18 januari 2008.


Mijn vader, Jaap (voor sommigen Jacques) Verwaard, liet een verzameling familieschema's achter van iedereen die hij kende. Hij had ze gemaakt om wegwijs te worden uit de grote groep familie en aanverwanten in Rotterdam, Leiden en omgeving. Deze gegevens heb ik nu gebruikt om een start te maken met het onderzoek naar de familie Verwaard.

Mijn moeder, Rietje Droomer, heeft mij nooit iets meer kunnen vertellen, dan dat haar vader Maurits heette, dat hij afkomstig was uit Zuid Afrika en na zijn scheiding van mijn oma (ergens voor de tweede wereldoorlog) terug is gegaan. Van zijn familie wist ik tot voor kort niets. Een speurtocht op Internet leverde mij al heel veel op. Ook deze gegevens heb ik ingevoerd in bijgaande stamboom. Dank voor al het prachtige materiaal van onder andere Genlias, Familysearch, gemeentearchieven online, de Dutch Jewish Genealogical Data Base en het Digitaal Monument Joodse Gemeenschap in Nederland. Ik voeg nu ook de gegevens in van de familie van mijn vrouw. Dat lijkt me leuk voor mijn kinderen. Het gaat daarbij om de families Van Winkel en Spies.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie





Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!