Stamboom van der Velden uit Geffen, Gorinchem en Rotterdam

Foto van Aad van der Velden
De publicatie Stamboom van der Velden uit Geffen, Gorinchem en Rotterdam is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 3.879 personen. Vanwege privacy zijn 119 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 3 november 2020.


Deze stamboom begint bij Hendrik Jan Geerlings van der Velden, gedoopt te Geffen op 1 december 1708 en overleden te Gorinchem op 13 mei 1791, zoon van Jan Gelinx en Elisabeth Jan Peters. Hij trouwt te Gorinchem op 5 mei 1745 met Henrica Canters.

De naam van der Velden wordt voor het eerst in de familie gebruikt in een schepenakte uit 1710 te Geffen door Petrus Peeters (Peter Peters), hij tekent als Peter Peter vander Velden. Deze Petrus Peeters (Peter Peters) is een halfbroer van moederszijde van Jan Gelinx, vader van bovengenoemde Hendrik Jan Geerlings van der Velden.

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.




Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie



Vandaag in het verleden





Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!