Genealogie Einhaus

Foto van R. Einhaus
De publicatie Genealogie Einhaus is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 733 personen. Vanwege privacy zijn 651 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 24 februari 2024.


Alle hier gepubliceerde gegevens vind u ook op www.einhaus.nl

De familie Einhaus is afkomstig uit het koninkrijk Hannover en emigreerde in 1839 naar Nederland.Bernhard Einhaus, geboren ca.1575 is de stamvader van deze familie.Zijn directe nazaat, Johann Heinrich Einhaus streek neer in Slagharen met zijn gezin. Het leven in het veen was zwaar en men woonde er in schamele hutten of tenten. Johann was wel geschoold aangezien hij kon schrijven. Zijn mooie handtekeningen vind je onder diverse aktes.De stamboom die u hier kunt bekijken bevat inmiddels ca.1277 personen en groeit nog steeds. Nazaten van Bernhard Einhaus vindt men in Nederland, Duitsland, Belgie en de Verenigde Staten

Heeft u vragen en opmerkingen dan hoor ik het graag.

Heeft u vragen en opmerkingen dan hoor ik het graag. Wilt u gegevens overnemen? Vermeld dan s.v.p. uw bron. © R.Einhaus
www.einhaus.nl

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie



Vandaag in het verleden





Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!