Stamboom Lut in Nederland

Foto van Frans Lut
De publicatie Stamboom Lut in Nederland is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 19.740 personen. Vanwege privacy zijn 215 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 14 juni 2023.


Op 10 juni 2023 is mijn opa, Frans Lut, auteur van deze publicatie, overleden. Dit is (voorlopig) de laatste wijziging die ik in deze publicatie door ga voeren. Het verbonden email adres zal zo nu en dan nog bekeken worden, dus mochten er dringende meldingen zijn dan worden die hopelijk gezien. 

-Valentijn van Hal

Oorspronkelijke inleiding van mijn opa: 

In het begin, rond 2007, ben ik begonnen met mijn stamboomonderzoek van 4 families te weten mijn ouders Lut en Ketting en van mijn vrouw Frauenfelder en Sauter op den duur raak je steeds beter bekend met de archieven en websites. Uit "Genealogie-online" zag ik een groot gedeelte van mijn stamboom Lut van de heer Fruining en idem van de stamboom Frauenfelder van Mevr. Hillebregt-Zuiderwijk en bedank beide nogmaals. Maar daardoor was ik al snel klaar met 2 van de 4 stambomen en besloot om dan maar iedereen die de naam Lut voerde op te nemen en een stamboom te maken.

Vanaf 2018 zijn in verband met de geboorte van mijn achterkleinzoon ook de namen van Hal en van Waardenburg etc. toegevoegd.

Vanaf juni 2019 ben ik begonnen met het invoeren van de kinderen van vrouwelijke Lutten, die voorheen nog niet in de stamboom stonden. Vanaf mei 2020 heb ik de stamboom Frauenfelder van mijn vrouw uitgebreid, en vanaf augustus 2020 ben ik begonnen aan het uitbreiden van de stamboom Ketting (van mijn moeder).

Als blijkt dat ik fouten heb gemaakt dan ontvang ik gaarne de betere gegevens zodat dit gecorrigeerd kan worden. En ook van ontbrekende personen zie ik graag de gegevens tegemoet.
Ik wens iedereen veel genoegen toe bij het bekijken van de stambomen.


Frans Lut
Oss   (een geboren Hagenaar in 1937)

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie



Vandaag in het verleden





Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!