Stamboom Talsma-Visser

Foto van Gerardus Talsma
De publicatie Stamboom Talsma-Visser is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 2.822 personen. Vanwege privacy zijn 506 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 30 maart 2024.


Ik ben al enkele jaren bezig met het verzamelen van de gegevens van mijn voorouders. Nu ben ik bezig de verzamelde gegevens te controleren, en eventuele ontbrekende gegevens aan te vullen. 

Uitgangspunt is voor mij de kwartierstaat. Ik probeer die zo kompleet mogelijk te krijgen. Van enkele voorouders is de stamboom naar het verleden meer uitgewerkt dan bij anderen. Het gaat dan bijvoorbeeld om de achternamen Talsma, Van Wijck, Idzinga. 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie



Vandaag in het verleden





Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!