Genealogie Siertsema (Siersema) / Muller (Mulder) / Deetman / Jonker

Foto van Kor Siertsema
De publicatie Genealogie Siertsema (Siersema) / Muller (Mulder) / Deetman / Jonker is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 2.785 personen. Vanwege privacy zijn 274 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 9 februari 2024.


Ik ben in 1996 genealogisch onderzoek begonnen naar mijn eigen voorgeslacht (van mijn vaders kant) Siertsema (Siersema). In de eerste jaren nog vaak en voornamelijk via lange dagen onderzoek op de Groninger Archieven. Toen dat na jaren uitmondde in een boek ging ik een zoektocht beginnen naar de genealogie van mijn moeders kant, Muller (Mulder). Vervolgens was het voorgeslacht van mijn vrouw het onderzoeken waard; naar haar vaders kant Deetman en naar haar moeders kant Jonker. Mooie bijkomstigheid: voor mezelf, voor mijn vrouw als voor onze kinderen is het 'genealogische plaatje' nu behoorlijk compleet. Doordat ik me al vele jaren bezig houd met genealogisch onderzoek, heb ik wel geleerd om gegevens goed te verifiëren, te controleren en (door andere bronnen) bevestigd te zien worden. Desondanks zullen er fouten in mijn reeks voorkomen. Genealogisch onderzoek blijft me fascineren en het houdt nooit op. Ik houd me dan ook aanbevolen voor correctie, aanvullingen en opmerkingen. Uiteraard wil ik ook altijd proberen om uw vragen te beantwoorden.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.




Index op familienamen




Vandaag in het verleden





Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!