familiearchivaris

Familiearchief Familiearchief van Lyda Vernooij-Jun.

Mijn meisjesnaam is Jun.
In eerste instantie was er over de familie Jun niet veel bekend.
Men vertelde mij dat ik moest kijken bij de familienaam John waar ik mijn twijfels over had maar na grondig onderzoek in div. archieven en hulp van div. personen bleek het toch te kloppen helaas was niet te achterhalen hoe deze verandering tot stand is gekomen.
Gelukkig was er over de Familienaam Wals , Siljaden , de Jong , Keijzer en van den Berg genoeg te vinden en heb ik al veel boven water mogen halen over ons voorgeslacht.
Van de achternaam van mijn man Vernooij is een familielid al bijzonder ver en een aantal jaren terug is dit in boekvorm uitgekomen en zijn we bijeen geweest in Wijk bij Duurstede waar de oorsprong van de Fam. Vernooij (Vernoij) zou liggen.
Wel heb ik me verdiept in de verdere afstamming van mijn man en die nu ook toegevoegd aan mijn zoektocht Fam. Renken en Naber.
Geschiedenis was altijd en interessant vak op school en door middel van de moderne techniek is het nu mogenlijk mijn familiegeschiedenis te ontrafelen en hoop ik dit om te kunnen zetten in een naslag werk voor onze familie .

Familie Archivaris

De archivaris van dit familiearchief is Lyda Vernooij-Jun.

Via dit digitale archief kunt u mij - Lyda Vernooij-Jun - helpen met het vullen van het familiearchief en het beschrijven van de familiegeschiedenis.

Toegang tot dit familiearchief


Toegang tot dit familiearchief is alleen mogelijk na uitnodiging van de familiearchivaris. Wilt u toegang tot het familiearchief omdat u interessant materiaal heeft voor in het familiearchief of omdat u graag wilt helpen met het beschrijven van foto's?

Doe een toegangsverzoek