Alles is Familie

Foto van Monique Dingelhoff
De publicatie Alles is Familie is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 3.780 personen. Vanwege privacy zijn 7 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 13 mei 2024.


Welkom op Alles is Familie

Voor mijn kinderen en andere belangstellenden wilde ik zowel mijn eigen familie uitzoeken als ook die van mijn ouders en grootouders en dit lukt me tot nu toe redelijk.

Ik heb al heel veel op schrift staan in een grote map en zal dit stukje bij beetje verifieren en hier op de site plaatsen.

Mocht u aanvullingen, foto's, verhalen, anekdotes en / of verhalen hebben die u wilt delen dan hoop ik dat u mij hiervan deelgenote wilt maken door mij een prive bericht danwel emailtje te sturen.

Elk stukje geschiedenis is door mij onderzocht en geidentificeerd.....maar ik ben ook maar een mens en mensen maken nu eenmaal fouten.

Mocht u een fout herkennen of zien dan hoop ik dat u mij hiervan op de hoogte wilt brengen zodat ik e.e.a kan aanpassen en zo nodig verwijderen of veranderen.

Mocht u zichzelf in mijn stamboom herkennen en u wilt niet dat uw gegevens openbaar zijn dan kunt u mij dit via een prive bericht laten weten zodat ik uw wens kan respecteren en uw gegevens in elk geval niet meer openbaar zetten in mijn stamboom.

Met vriendelijke groet,

Monique Dingelhoff.

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen




Vandaag in het verleden





Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!