familiearchivaris

Familiearchief van Fenema Brantsma c.a.

Het vFB-familiearchief heeft als doel: 1) het vastleggen en 2) het uitsluitend voor de familie toegankelijk maken van alle beschikbare (en voor publicatie geschikte) familie-informatie.

Wat 1) en 2) betreft: er is veel informatie vastgelegd op papier of op foto's. Door digitaliseren en uploaden naar een genealogische website, kan deze informatie voor alle familieleden exclusief toegankelijk worden. Een volgende stap is, laatstgenoemden uitnodigen om bij te dragen aan het digitale familiearchief.

PM. Alhoewel het familiearchief (formeel) het voorvoegsel 'vFB' draagt, is het doel van de (zelfbenoemde) archivarissen Peter en Hans van Fenema om het archief zo breed mogelijk op te zetten. Dat impliceert bijvoorbeeld, dat ook de beschikbare informatie m.b.t. de (over)grootouderlijke familie in het archief kan worden opgenomen.

Familie Archivaris

De archivaris van dit familiearchief is C.H. VAN FENEMA.

Via dit digitale archief kunt u mij - C.H. VAN FENEMA - helpen met het vullen van het familiearchief en het beschrijven van de familiegeschiedenis.

Toegang tot dit familiearchief


Toegang tot dit familiearchief is alleen mogelijk na uitnodiging van de familiearchivaris. Wilt u toegang tot het familiearchief omdat u interessant materiaal heeft voor in het familiearchief of omdat u graag wilt helpen met het beschrijven van foto's?

Doe een toegangsverzoek