De meest recente recensies

 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   Volgende pagina

Screenshot
Foto van reviewer
Ik geef de website Archief- en Documentatiecentrum voor R.K. Friesland een 9!

Het onderdeel BIDPRENTJES toont persoonsgegevens van ca. 44.000 overleden katholieke Friezen, veelal met een scan v/d rouwadvertentie. Bij het onderdeel RELIGIEUZEN tref je uitgebreide persoonsgegevens (meestal met foto) aan van bijna 5600 religieuzen (uit Friesland afkomstig of die daar gewerkt hebben).
Piet Postma 11 december 2014
Screenshot
Foto van reviewer
Ik geef de website Weg, Familie een 8!

veel gegevens
h.jweg 27 november 2014
Screenshot
Foto van reviewer
Ik geef de website Atlas 1868 een 9!

Groots!
Frank Bartelink 21 november 2014
Screenshot
Foto van reviewer
Ik geef de website PiMiBo de website met levenskunsten een 9!

zeer creatieve website
R.C.(Bob) van Helten 18 november 2014
Screenshot
Foto van reviewer
Ik geef de website Bidprentjes uit heel Nederland een 9!

Mooie site met volledige voornamen waardoor het zoeken nog gemakkelijker is geworden. Compliment voor de beheerders.
Frans Peeters 15 oktober 2014
Screenshot
Foto van reviewer
Ik geef de website Bidprentjesverzameling Frans en Karin Peeters een 9!

Mooie informatieve site met veel gegevens. Alle voornamen zijn volledig uitgetypt en met diverse zoekfuncties kun je snel en gemakkelijk in het complete bestand van ruim 180.000 bidprentjes zoeken.
Frans Peeters 15 oktober 2014
Screenshot
Foto van reviewer
Ik geef de website Meijer, Oude-Pekela een 7!

Overzichtelijk en duidelijk
M. Schoon 4 augustus 2014
Screenshot
Foto van reviewer
Ik geef de website Historisch Centrum Het Markiezenhof, Bergen op Zoom een 7!

Goede, overzichtelijke website met veel gegevens. Een minpunt is wel dat de genealogische gegevens niet gratis te zien zijn.
Screenshot
Foto van reviewer
Ik geef de website Regionaal Genealogisch Centrum Midden-Nederlanden een 8!

Duidelijke informatie, overzichtelijk en veel gegevens.
Screenshot
Foto van reviewer
Ik geef de website Genealogie van der Molen een 8!

Sluit me aan bij Frits Stappers. Een site negatief beoordelen omdat de auteur aangeeft er trots op te zijn, is wel erg ongenuanceerd. Als je een site beoordeelt, gaat het om de inhoud. En wat dat betreft ziet "Genealogie Van der Molen" er goed uit...., dus van mij een dikke 8...
Harm Selling 24 mei 2014

 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   Volgende pagina