De meest recente recensies

 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   Volgende pagina

Screenshot
Foto van reviewer
Ik geef de website GRAMPS een 9!

Gramps is een Open Source programma dat beschikbaar is voor zowel Windows als Linux (alle versies, zelf gebruik ik het onder Linux Mint).

Het programma wordt goed onderhouden door vrijwilligers zodat, als je dat wilt, er ook zelf een bijdrage aan kan leveren.

Verder biedt het programma veel individuele vrijheid om een stamboom op te zetten en eruit te rapporteren.

Het is beschikbaar in veel talen, waaronder Nederlands.

De mogelijkheid om op elk gewenst moment van het complete bestand een backup te maken vind ik erg prettig. Het programma is daarbij zuinig in het gebruik van geheugenruimte.
Jan Sparreboom 11 januari 2015
Screenshot
Foto van reviewer
Ik geef de website Familie de Goede/NieuwpoortWeb Site - MyHeritage een 1!

is niet te zien.....
Hans de Vrij 24 december 2014
Screenshot
Foto van reviewer
Ik geef de website Leontine Hoffmann geb. von Breustedt een 1!

have you got tnfo
Jurgen 20 december 2014
Screenshot
Foto van reviewer
Ik geef de website Archief- en Documentatiecentrum voor R.K. Friesland een 9!

Het onderdeel BIDPRENTJES toont persoonsgegevens van ca. 44.000 overleden katholieke Friezen, veelal met een scan v/d rouwadvertentie. Bij het onderdeel RELIGIEUZEN tref je uitgebreide persoonsgegevens (meestal met foto) aan van bijna 5600 religieuzen (uit Friesland afkomstig of die daar gewerkt hebben).
Piet Postma 11 december 2014
Screenshot
Foto van reviewer
Ik geef de website Atlas 1868 een 9!

Groots!
Frank Bartelink 21 november 2014
Screenshot
Foto van reviewer
Ik geef de website PiMiBo de website met levenskunsten een 9!

zeer creatieve website
R.C.(Bob) van Helten 18 november 2014
Screenshot
Foto van reviewer
Ik geef de website Bidprentjes uit heel Nederland een 9!

Mooie site met volledige voornamen waardoor het zoeken nog gemakkelijker is geworden. Compliment voor de beheerders.
Frans Peeters 15 oktober 2014
Screenshot
Foto van reviewer
Ik geef de website Bidprentjesverzameling Frans en Karin Peeters een 9!

Mooie informatieve site met veel gegevens. Alle voornamen zijn volledig uitgetypt en met diverse zoekfuncties kun je snel en gemakkelijk in het complete bestand van ruim 180.000 bidprentjes zoeken.
Frans Peeters 15 oktober 2014
Screenshot
Foto van reviewer
Ik geef de website Meijer, Oude-Pekela een 7!

Overzichtelijk en duidelijk
M. Schoon 4 augustus 2014
Screenshot
Foto van reviewer
Ik geef de website Historisch Centrum Het Markiezenhof, Bergen op Zoom een 7!

Goede, overzichtelijke website met veel gegevens. Een minpunt is wel dat de genealogische gegevens niet gratis te zien zijn.

 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   Volgende pagina