De meest recente recensies

 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   Volgende pagina

Screenshot
Foto van reviewer
Ik geef de website Bidprentjes uit heel Nederland een 9!

Mooie site met volledige voornamen waardoor het zoeken nog gemakkelijker is geworden. Compliment voor de beheerders.
Frans Peeters 15 oktober 2014
Screenshot
Foto van reviewer
Ik geef de website Bidprentjesverzameling Frans en Karin Peeters een 9!

Mooie informatieve site met veel gegevens. Alle voornamen zijn volledig uitgetypt en met diverse zoekfuncties kun je snel en gemakkelijk in het complete bestand van ruim 180.000 bidprentjes zoeken.
Frans Peeters 15 oktober 2014
Screenshot
Foto van reviewer
Ik geef de website Meijer, Oude-Pekela een 7!

Overzichtelijk en duidelijk
M. Schoon 4 augustus 2014
Screenshot
Foto van reviewer
Ik geef de website Familie Craamer van 846 tot 2014 een 10!

De site is met meer als 13.000 personen erg kompleet en informatief. Ook erg goed aangevuld met meer als 2.000 fotos en dokumenten. Een 10 waard!!!
Johannes Craamer 1 augustus 2014
Screenshot
Foto van reviewer
Ik geef de website Genealogie Online een 9!

Ik heb een paar jaar met MyHeritage gewerkt. Ik ben in juli 2014 begonnen met Genealogie Online en werk ook weer met Legacy 8.0 De Luxe. Had ik veel eerder moeten doen. Tot nu toe ben ik zeer tevreden!!
Johannes Craamer 31 juli 2014
Screenshot
Foto van reviewer
Ik geef de website Historisch Centrum Het Markiezenhof, Bergen op Zoom een 7!

Goede, overzichtelijke website met veel gegevens. Een minpunt is wel dat de genealogische gegevens niet gratis te zien zijn.
Screenshot
Foto van reviewer
Ik geef de website Regionaal Genealogisch Centrum Midden-Nederlanden een 8!

Duidelijke informatie, overzichtelijk en veel gegevens.
Screenshot
Foto van reviewer
Ik geef de website Genealogie van der Molen een 8!

Sluit me aan bij Frits Stappers. Een site negatief beoordelen omdat de auteur aangeeft er trots op te zijn, is wel erg ongenuanceerd. Als je een site beoordeelt, gaat het om de inhoud. En wat dat betreft ziet "Genealogie Van der Molen" er goed uit...., dus van mij een dikke 8...
Harm Selling 24 mei 2014
Screenshot
Foto van reviewer
Ik geef de website Genealogie van Rob de Jong een 1!

Volgens deze website zijn de de stamouders van mijn voorgeslacht Selling: Hans Selling en Anna Wille. Deze conclusie is op geen enkel argument gebaseerd en is zelfs op diverse punten bewijsbaar foutief (niet kloppende jaartallen, mensen nog in leven, terwijl ze volgens akten zijn overleden, onjuiste plaatsnamen). De auteur houdt vast aan deze onzin met het argument: "Zelf kun je geen beter alternatief geven".Vraag ik om bronnen, dan blijft de auteur het antwoord volledig schuldig.

Onbruikbare genealogie, zonder bronvermelding, met bewijsbare fouten.

Het ellendige is dat deze foutieve informatie door anderen klakkeloos, zonder ook maar enige controle, is overgenomen.
Harm Selling 24 mei 2014
Screenshot
Foto van reviewer
Ik geef de website Genealogie familie Ooijevaar een 9!

Heel veel moeite genomen om de gegevens te onderbouwen met scans en bronverwijzingen. Erg veel data opgenomen en goed inzichtelijk gemaakt. Ik heb hier erg veel bruikbare informatie gevonden. Echt top!



R.Kroem 20 januari 2014

 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   Volgende pagina