Genealogie Van de Kleut

Genealogie 'Van de Kleut'

 

Startpagina
Resultaten
Bronnen
Gastenboek
Contact
Links

 

Welkom op de website van en voor de familie Van de Kleut !

Deze website bevat de stamboomgegevens van de familie Van de Kleut. Een groot deel van de stamboomgegevens komt uit openbare archieven, die via internet geraadpleegd zijn. Recente gegevens zijn afkomstig van stamboomgenoten uit de hele wereld. De sinds de start van de website (eind 2004) gevonden en aangeleverde informatie is nu al voldoende voor een forse stamboom ! 

Voor een snelle blik op het resultaat kun je hier klikken.

Vermoedelijk horen mensen met de familienaam 'Van der Kleut' ook tot onze stamboom, net als een aantal mensen met de naam 'Van der Kluit' . Dus ook voor de mensen met deze achternaam: klik gerust verder !

Het is mijn bedoeling om op deze website de stamboom zo compleet mogelijk weer te geven. Ik hoop daarbij de 'kille' data te kunnen omlijsten met foto's en andere wetenswaardigheden over de stamboom en de familienaam. Klik hierboven op het portret van één van de Kleuten om direct het webalbum te bekijken. 

Commentaar, opmerkingen en correcties zijn altijd welkom. Laat weten wat je ervan vindt door mij een bericht te sturen.

In elk geval veel plezier met het doorklikken van deze site!

Dick van de Kleut

Laatste update: 16 juli 2023

  Click this link to go to the English web pages ! 

Klik hier voor de laatste wijzigingen aan de website

bulletDiverse kleine foutjes zijn verbeterd en er zijn een aantal aanvullende gegevens ingevoerd. De meeste kleine wijzigingen noem ik hier niet apart. Wel wil ik hier iedereen bedanken voor alle verbeteringen die zijn doorgegeven.
bulletDe tak met Van der Kluit-en is definitief toegevoegd aan de stamboom en nagenoeg compleet, met dank aan Hidde van der Kluit.
bulletEen nieuwe Canadese tak met nageslacht van Aartje van de Kleut is toegevoegd, met dank aan Henk Brunekreeft.
bulletNieuwe foto's zijn aan het webalbum toegevoegd.
bulletEen overzicht van voorgaande wijzigingen vind je hier.