Welkom!

Dit is zeer waarschijnlijk Kornelis Doeleman, maar zou ook zijn oudste zoon Frans Doeleman (geb. 1867) kunnen zijn...

Aanmelden | Registreer uzelf

Iedereen heeft zich ongetwijfeld wel eens afgevraagd, waar kom ik vandaan?, wie waren mijn voorouders? Wie zijn die personen op de oude foto's en hoe groot is mijn familie eigenlijk. Allemaal vragen waar wij antwoorden voor willen hebben en dus gaan we terug naar onze ouders met vragen.. Helaas is dat soms niet meer mogelijk en gaan we naar de overige familie, oude foto's gaan pas wat betekenen als we er een naam of gebeurtenis aan vast kunnen maken.

Deze genealogie website is opgezet om de voorouders van mijn kleinkinderen, Maaike Elisabeth en Wouter Johannes de Droog, in kaart te brengen. In eerste instantie dus mijn eigen familie de Lang die van mijn vrouw Sportel. Maar ook die van mijn moeder, schoonmoeder etc. De namen hiermee verbonden zijn o.a. Heesters, Doeleman, Fun, Olivier, Klungel, Ufkes en Middelkoop. Ook de genealogie van mijn schoonzoon en zijn familie staan op deze site en de namen hiermee verbonden zijn o.a. de Droog (Dedroog), Broer, van Dijk, Stoelinga, van Vastenhoven, van Rossum, Melman en van Kampen.

Het samenstellen van gegevens over mijn eigen familie verzorg ik deels zelf met de hulp van Stefan de Droog, mijn schoonzoon. Het verwerken van de gegevens, het onderhoud en ontwerp van de gehele website is eveneens verzorgd door Stefan.

Contact

email imageAls u vragen heeft over, of commentaar heeft op de informatie op deze site, neem contact met ons op aub. We horen graag van u. Vergeet u niet ons gastenboek te tekenen?