Parenteel Sint

De publicatie Parenteel Sint is opgesteld door R.A. Sint (contact is niet mogelijk). en bestaat uit 1.558 personen. Vanwege privacy zijn 257 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 28 december 2010.


Hallo naamgenoten en andere belangstellenden, Hierbij een selectie van de tot mijn beschikking staande gegevens. Mensen, nog in leven, en/of jonger dan 75 jaar staan niet in de database. Mochten er vragen zijn over nakomelingen in deze catagorie dan kunt u voor gegevens altijd rechtstreeks contact met mij opnemen. Voor aanvullingen of aanpassingen houd ik mij voorbehouden. Ik heb tevens de beschikking over kopieen van veel (oude) trouwakten. Het lijkt me leuk om naamgenoten en/of aangetrouwde familie te ontmoeten en op die manier kennis uit te wisselen.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen




Vandaag in het verleden

  • 17 jaar geleden - Overlijden van Neeltje Sint (2007)
  • 68 jaar geleden - Overlijden van Willem Johan Sint (1956)
  • 195 jaar geleden - Overlijden van N N (1829)
  • 195 jaar geleden - Geboorte van N N (1829)
  • 222 jaar geleden - Doop van Lijzebeth Sint (1802)



Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!