Genealogie Damen

Foto van C. Damen
De publicatie Genealogie Damen is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 724 personen. Vanwege privacy zijn 217 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 29 juni 2010.



Geachte lezer,

De gegevens in deze genealogie zijn met de grootst mogelijke zorg en accuratesse samengesteld.
Verreweg het grootste deel is gecontroleerd en geverifieerd door het daadwerkelijk opzoeken van de aktes uit de burgerlijke stand, de inschrijvingen uit kerkelijke registers of uit ander materiaal zoals trouwboekjes etc.
Een relatief klein deel bevindt zich echter nog in vooronderzoek. Dit houdt in dat deze gegevens uit b.v. digitale bronnen op internet of uit publicaties van ander genealogisch onderzoek zijn verkregen maar nog niet zijn gecontroleerd.
Nagenoeg alle gegevens in deze publicatie zijn voorzien van broninformatie waarin te zien is hoe ik aan de gegevens ben gekomen.
Mijn ervaring is dat bronnen op internet en de gegevens in reeds uitgezochte stambomen van derden een enorme hulp kunnen zijn maar helaas lang niet altijd correct zijn. En dat laatste was voor mij een reden om alles zorgvuldig na te trekken en deze bronnen ook nauwkeurig vast te leggen in het door mij gebruikte programma Aldfaer.

Rest mij om u veel plezier toe te wensen aan het bekijken van deze publicatie en ik hoop dat u er wat van uw gading zult vinden. Ten slotte wil ik aangeven dat alle op en aanmerkingen over deze publicatie altijd welkom zijn.

Groet, Kees Damen

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.




Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie





Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!