Stamboom VandenBorre

De publicatie Stamboom VandenBorre is opgesteld door J. VandenBorre (contact is niet mogelijk). en bestaat uit 1.360 personen. Vanwege privacy zijn 429 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 23 november 2013.


Een woord van dank voor de velen die me in staat gesteld hebben dit werk tot een goed einde te brengen is hier zeker op zijn plaats. Ondanks het risico er enkele te vergeten wil ik toch een poging doen enkele belangrijke bronnen en hulpvaardige mensen vermelden. In de eerste plaats mijn broer Charel VandenBorre. Zijn onovertroffen inzet en gedrevenheid hebben er toe geleid dat we zo ver kunnen terugkeren zijn in de tijd. Mijn nicht Gilberte Martens. Voor haar onbaatzuchtige medewerking en beschikbaar stellen van haar familie archief. Mijn neef, wijlen Priester André VandenBorre, voor zijn correcte vertalingen van akten uit het Latijn en zijn zus Elza VandenBorre voor de vele foto?s en informatie. Mijn nicht Georgette VandenBorre voor haar onvoorwaardelijke steun en hulp. De dienst Bevolking van de stad Gent voor het gratis ter beschikking stellen van ontelbare akten. Aan allen die me op een of andere manier ten diensten zijn geweest met gegevens en anekdoten over de familie, zeg ik duizend maal dank. En ?last but not least? mijn echtgenote Linda, voor al het geduld en liefde waarmee ze me omringde in mijn, niet altijd gemakkelijke, zoektocht naar onze roots.
Ik heb ervoor gekozen een parenteel op te stellen in plaats van een genealogie, omdat in deze laatste de vrouwelijke enten niet tot hun recht komen, en dat zou afbreuk doen aan hun verdiensten.
Deze stamboom is een eerbetoon aan allen die me zijn voorgegaan, zonder iemand te willen kwetsen of zijn /haar privacy te willen schenden. Zonder te oordelen over feiten waarvan ik de achtergrond niet kan en mag inschatten. Daarom zijn alle akten over geboorten, huwelijken en overlijden niet weergegeven. Deze zijn en blijven in mijn bezit.
Het is tevens een knipoog naar de nieuwe generatie en deze die nog zullen komen. Omdat ze weet zouden hebben van hun roots en hun verleden.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie



Vandaag in het verleden



Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!