Stamboom Ocken

Foto van Lucas A. Ocken
De publicatie Stamboom Ocken is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 39.646 personen. Vanwege privacy zijn 1.261 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 30 april 2024.


Het voorgeslacht van Lucas Ocken, Klaas Woldring en Diederik van Bussel is samengesteld door Lucas A. Ocken


De roots van deze familie Ocken liggen op het Duitse waddeneiland Borkum. Veel van het onderzoek daarnaar werd in 1992 verricht door Alfred Donn uit Bad Oeynhausen en is nu in deze genealogie verwerkt. Voor het onderzoek naar de Groninger familie Van Swinderen heeft de Geslachtslijst van de familie Van Swinderen uit 1850 als uitgangspunt gediend. Sommige gegevens werden gecorrigeerd, vele konden worden aangevuld, o.a. dank zij het niet aflatend enthousiasme van Brend Vrients. Voor gegevens omtrent de familie Boer(e)ma ben ik Chris Boerema uit Hoogezand erkentelijk. De basis voor de uitwerking van het geslacht Woldring ligt in het boek van G.A. Brongers "Vijf eeuwen geschiedenis van een Drents-Groningse familie", uitgegeven in 1970. Waar noodzakelijk werden data gecorrigeerd. Vanaf 2014 wordt gewerkt aan restauratie van de Noorderbegraafplaats van Assen. Waar aansluitingen konden worden gevonden binnen deze stamboom, zijn de genealogische lijnen van de daar begravenen hier ingevoegd. Alle graven zijn geregistreerd en te vinden op online-begraafplaatsen.nl.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie



Vandaag in het verleden


Andere publicaties van Lucas A. Ocken

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Lucas A. Ocken





Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!