Stamboom Severijn

Foto van Gijsbertus Cornelis (Bert) Severijn
De publicatie Stamboom Severijn is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 20.248 personen. Vanwege privacy zijn 781 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 15 september 2023.


Welkom op de Stamboom van de familie Severijn

Enige bronvermeldingen staan genoteerd op de pagina van HENDRIK SEVERIJN (?-1771) tot nu toe de oudst bekende voorvader.

Hij is gehuwd, overleden en  begraven in de stad Utrecht.

Ik zoek zijn geboorteplaats en -datum en zijn ouders. Zijn geboorte is niet te vinden in de klappers van het Utrechtsch Archief.

Op de individuele pagina's staan alleen bronnen vermeld indien deze niet van de auteur zelf zijn.
Overname van gegevens uit mijn stamboom is uitsluitend toegestaan voor eigen gebruik, na voorafgaande toestemming en bronvermelding van de AUTEUR is daarbij altijd VERPLICHT.

Het contactadres is: bert.severijn@gmail.com

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.




Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie


Verhalen



Vandaag in het verleden



Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!