Genealogie Devilee

Foto van Lizette Wassenaar
De publicatie Genealogie Devilee is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 359 personen. Vanwege privacy zijn 47 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 25 augustus 2011.


Een Leidse familie. Deze genealogie is deels gebaseerd op eigen onderzoek en daarnaast is gebruik gemaakt van gegevens van de website Leidse stambomen van Jouke de Vries(www.mijnstambomen.nl), waarvoor mijn dank. Op laatstgenoemde site staan meer nazaten van stamvader Pieter opgevoerd. Zolang er geen bewijs is dat stamvader Pieter en broer Pieter inderdaad twee verschillende personen zijn (zulks mede gelet op geschatte geboortejaren), heb ik deze gegevens vooralsnog buiten de genealogie gehouden. Heeft u correcties of aanvullingen dan hoor ik dat graag. Nog in leven zijnde personen mogen niet zonder meer worden vermeld. Wilt u uw eigen gegevens ook opgenomen zien in deze genealogie, dan verzoek ik u mij hiervoor toestemming te verlenen d.m.v. een reactie.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen



Andere publicaties van Lizette Wassenaar




Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!