Stambomen-pagina's van Hanneke & Gijs van de Wiel

 

Vanuit deze pagina kunt u de verschillende parentelen, die wij op het Internet geplaatst hebben, bekijken.

Afhankelijk van het wel of niet invoeren van een wachtwoord krijgt u dan de "openbare" of de "niet openbare" parenteel te zien.

 

Bij de openbare parentelen zijn, conform de privacy regelgeving, de gegevens van nog levende personen niet beschikbaar.

In de niet openbare of uitgebreide parentelen zijn deze gegevens wel beschikbaar met de beperking dat alleen voor- en achternaam van deze personen genoemd worden. Tevens zijn hier links naar foto-sites beschikbaar waar foto's en documenten van verschillende personen bekeken kunnen worden en zijn er bij sommige personen "verhaaltjes" of dergelijke toegevoegd.

 

Kies in onderstaand "drop down" menu de parenteel die u wilt bekijken. Klik voor de openbare parenteel op login. Toets voor de uitgebreide parenteel eerst het wachtwoord in en klik dan op login.

Voor de beperkte parentelen is dus geen wachtwoord nodig ! ! !

 

Kies de parenteel die U wilt bekijken!
Parenteel:
Wachtwoord:
Klik op     (geen Enter geven!)

 

Als u verwant bent aan één van de genoemde families en belangstelling heeft voor de uitgebreide versie van een betreffende parenteel kunt u het daarbij horende wachtwoord opvragen via de volgende link:

 

N.B: Voor correspondentie en andere zaken de stambomen betreffende maak ik gebruik van het pseudoniem ReijnClaes (van de Wiel).