Het geslacht Smeele(n)

Foto van John Jense
De publicatie Het geslacht Smeele(n) is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.361 personen. Vanwege privacy zijn 183 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 24 juli 2017.


Tegen het einde van 1778 overleed Josepha Justina Aerts van den Boom na een huwelijk van haast 35 jaar met Paulus Peters Smeelen. Zij werd begraven op 4 november 1778 te Tongelre.

Hun oudste kind, dochter Hendrica was in 1742 (2 april) gehuwd te Tongelre.
Het tweede kind Petrus was inmiddels 31 jaar en nog niet gehuwd.
De drie jaar later geboren Arnoldus was direct bij de geboorte in 1750 overleden. Weer drie jaar later op 27 oktober 1753 werd opnieuw een Arnoldus geboren, die de rest van zijn leven in Tongelre en omgeving doorbracht.
Ook Johannes, geboren in 1757 was reeds snel overleden, waarna in 1758 Joannes geboren werd.
Paulus, inmiddels 62 jaar oud, vertrok met zijn zonen Petrus en Joannes naar Den Haag. Zijn jongere broer Johannes was 13 jaar geleden samen met zijn jongste zuster Martina reeds naar Delft vertrokken. De broers Paules en Johannes werden aldus de stamvaders van de Smeele's in Zuid-Holland.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie



Vandaag in het verleden


Andere publicatie van John Jense




Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!