Stamboom Kinnart

De publicatie Stamboom Kinnart is opgesteld door Francis Kinnart (contact is niet mogelijk). en bestaat uit 2.761 personen. Vanwege privacy zijn 348 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 23 april 2011.


Ik ben ongeveer 18 jaar gepensioneerd en sindsdien doe ik onderzoek naar mijn voorouders en dit zowel langs moederszijde als langs vaderzijde. Mijn oudste voorvader paternel is Walthÿ¨re Kinnaerts (schrijfwijze toendertijd) hij is geboren rond 1610 en gehuwd op 26 mei 1941 te Racour (België) met Cloots Anna (Marie), overlijdens data van deze laatse onbekend, Walthere Kinnaerts is terug gehuwd op +/-1656 of 1657 met Anna Smets, geboorte data en overlijdensdata onbekend,. Walthere Kinnaerts is voor de derde keer gehuwd met Catharina Kriekenbroeck of Kriekenbeck na 1668,, haar geboorte dat is circa 1650 en zij is overleden 29 januari 1716. Walthere Kinnaerts is overleden op 17 augustus 1695 en zou volgens de parochie registers meer dan 90 jaar oud zijn. Vanaf dat heb ik het volledige gezinssamenstelling tot nu 2009 Al mijn oudste voorouders waren woonachtig te Racour en omstreken (Provincie Luik)

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen




Vandaag in het verleden



Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!