Genealogie Van Duijne

De publicatie Genealogie Van Duijne is opgesteld door R. van der Kerff (contact is niet mogelijk). en bestaat uit 637 personen. Vanwege privacy zijn 40 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 27 maart 2009.


Hier de stamboom van de familie van Duijne te Katwijk-Noordwijk-Scheveningen en omgeving van een copie manuscript die in bezit was van mijn vader Willem van der Kerff (1933-1998). Hoe deze in zijn bezit was gekomen is een beetje en mysterie. Verder zijn er door mij aanvullingen en correcties aangebracht van verschillende publicaties en archief bronnen en is een onderdeel van de eerder gepubliceerde genealogie van der Kerff. Roy van der Kerff (2009)©
Genealogie van Duijn, (van Duijne-van Duijnen-van Duin-van Duine-van Duinen) tot Katwijk aan Zee door G. van Duijn die schreef in zijn inleiding:
"Om te trachten mijn arbeid, zij deze dan ook onvoltooid, te bewaren voor mogelijk vernietiging door oorlogsgeweld, is dit manuscript door mij in vijfvoud getypt en aan verschillende personen ter bewaring gegeven tot na den oorlog".
's-Gravenhage, 3 October 1944
Jacob Mosselstraat 8g
(Was getekend door) G.(errit) van Duijn

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie



Vandaag in het verleden



Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!