Stamboom Brouwers

Foto van John Hendriks
De publicatie Stamboom Brouwers is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 26 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 19 mei 2009.


De "Hendriksfamilie" die ik al wat langer aan het onderzoeken ben en daar even mee stil lig. Ben ik nu maar aan de familienaam van mijn echtgenote begonnen. Deze is een stuk moeilijker om het een en ander te vinden. De familie "Brouwers" heeft, zo ik begrepen heb niet veel met elkaar van doen gehad. Ik ben met mijn schoonvader begonnen en heb toch het een en ander kunnen vinden. Deze onderzoek is nog niet compleet, ik heb nog niet alle data's kunnen vinden. Maar er is al voldoende informatie voor de andere genialogen. Mocht u nog wat weten over deze "Brouwersfamilie" dan houdt ik mij daar voor aanbevolen.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen



Andere publicaties van John Hendriks




Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!