Stamboom Familie Schultze

Foto van Jerry Schultze
De publicatie Stamboom Familie Schultze is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.203 personen. Vanwege privacy zijn 46 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 14 februari 2024.


Beste Bezoeker, Daar ik altijd al eens wilde weten waar de naam Schultze nu vandaan komt en waar wij van afstammen, ben ik maar eens begonnen met een genealogisch onderzoekje. Op deze genealogie site treft u mijn onderzoek aan naar de stamboom van de familie Schultze. Uiteraard zullen er andere takken zijn daar Schultze in Duitsland een veel voorkomende naam is. Kijkt u toch even of er bekende tussen staan of lever uw gegevens aan om opgenomen te worden in de stamboom. Kort gelden heb ik verder onderzoek gedaan in Horn (Duitsland) en ben daar weer wat verder gekomen (1680). Helaas stopt het daar dan ook voor mij, maar ja. Ben er ook achter gekomen dat de namen in die tijd nogal wisselde (Schulze, Schulzen, Schultze, Schultzen) zijn veel voorkomende achternamen uit dezelfde familie. Ga nu starten met het uitzoeken van kinderen enz?.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie



Vandaag in het verleden





Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!