Stamboom Gov(a)(a)er(t)deMertens - O'hout/T'heijden-S'buiten-Z'bergen

Foto van Kees J.C.P.A. Goverde
De publicatie Stamboom Gov(a)(a)er(t)deMertens - O'hout/T'heijden-S'buiten-Z'bergen is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 326 personen. Vanwege privacy zijn 100 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 19 januari 2020.


Deze stamlijn heeft geen directe afstammelingen met de naam Goverde voortgebracht die nu nog in leven zijn, daarom is het altijd voor mij een "dode stamlijn" gebleven. Maar dat wil zeker niet zeggen dat hij onbelangrijk is, zeker niet als blijkt dat een van de afstammelingen van deze stamlijn een grote rol heeft gespeeld in het voortbestaan van de stamlijn Govaerts/Goverde - Ulicoten. Met name genoemd de dochter van Johanna Goverde, Dingena Nouwens, trouwde op 1 mei 1874 met Gerardus Goverde, overgrootvader van auteur van deze en de andere stamlijnen Govaer(t)s/Goverde.
Dank aan Rinus Kuijpers uit Breda omdat hij mij verder heeft kunnen helpen met de aansluiting van Govaart Mertens uit Oosterhout.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen




Vandaag in het verleden


Andere publicaties van Kees J.C.P.A. Goverde

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Kees J.C.P.A. Goverde





Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!