Stamboom Schreurs x Jacobi en Verhagen x Van Spaendonk

Foto van Frits Schreurs jr
De publicatie Stamboom Schreurs x Jacobi en Verhagen x Van Spaendonk is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 0 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 6 maart 2019.


Ik ben geïnfecteerd door het genealogie-virus door wijlen mijn vader en grootvader. Ik richt mij op de kwartierstaten van mijn kinderen en mijn kleinkind. Daarnaast op alle Schreursen afkomstig uit de Zuidelijke Nederlanden, feitelijk uit de beide Limburgen. Daarom zijn er in mijn data base vele losse takken Schreurs te vinden.

Ik vermeld niet bij iedere persoon en ieder gegeven de bron, vaak doe ik dat per tak bij de jongste persoon die de link vormt met de gegevens die ik al heb. Voor de Schreursen uit Nederlands Limburg zijn eerst drie bronnen gebruikt: 1. eigen onderzoek van mijn vader en mijzelf in het Rijksarchief Maastricht (DTB's, BS fiches, indexen, militielijsten) 2. Genlias/WieWasWie en 3. CD's Gendalim5, 6 en 7.

Daarna zijn de gegevens aangevuld via internet door raadplegen van online archieven, gepubliceerde genealogieën, maak ik gebruik van websites als genealogieonline, geneanet, My Heritage en onlinebegraafplaatsen. Op papier gepubliceerde genealogieën, notariële archieven, verzamelingen bidprentjes en emails leveren ook informatie op. Deze bronnen vermeld ik altijd. Voor de invoering van de burgerlijke stand heb ik de doopdatum als geboortedatum ingevoerd, en begraven als overlijdensdatum. Zijn beide ingevoerd dan betreft het twee bronnen. 

Ik probeer bij het overnemen van gegevens niet alleen de website te noemen maar ook de naam van de stamboom waarvan ik de gegevens overneem.

Ik ben een Apple fan, gebruik het programma Reunion al meer dan 20 jaar, nu versie 11, vijfde release. 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie





Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!