Stamboom Frans van der Weide (Weijde(n))

Foto van Frank van Leeuwen
De publicatie Stamboom Frans van der Weide (Weijde(n)) is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 229 personen. Vanwege privacy zijn 16 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 27 maart 2023.


Met dank aan Manilla, Cees, Wendel, Anita, Nettie, Henk J., Rene v.d. B. en in het bijzonder Loek (overleden 2014) voor het verstrekken van informatie, documenten, foto's en het delen van herinneringen.

De getoonde scans van documenten en foto's zijn genomen van de authentieke zoals die in de familie circuleren. Ze staan in de on-line stamboom vermeld als prive doc./foto + initialen, resp. verwijzende naar de personen die de originele doc./foto's in bezit hebben of gehad hebben.

Nagenoeg alle scans van geboorte, huwelijk en overlijdens akten zijn opgezocht in destijds Zoekakten.nl, Familiy Search  en Stadarchief Amsterdam
Niet alle nrs., waarnaar verwezen wordt, kloppen meer na het verdwijnen van bovenstaande site.

F.van Leeuwen.

aansluitende stambomen :

Stamboom: Cornelis van der Weijde.Stamboom Floberg - link Johannes Leonardus van der Weide - Johanna Maria Floberg.
Stamboom Schipperheijn - link Johan George Floberg - Wilhelmina Schipperheijn. Stamboom Las van Bennkom - link F.J.C. van der Weijde - Alida Gezina Las van Bennekom. Stamboom Liethof - link F.J.C. van der Weijde. Stamboom van Leeuwen Amsterdam - Ingen - link Johannes Cornelis van Leeuwen - Willy Francina van der Weide

laatste update: 27 okt. 2021

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.




Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie



Vandaag in het verleden


Andere publicaties van Frank van Leeuwen

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Frank van Leeuwen





Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!