Parenteel Gergoskij/Gargoski/Garagoski

Foto van Everlien Salawan Bessie - Liet
De publicatie Parenteel Gergoskij/Gargoski/Garagoski is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.380 personen. Vanwege privacy zijn 881 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 12 oktober 2020.


Versie : 12 oktober 2020

Alle, tot nu toe bij mij bekende, afstammelingen van Barnardus Godskeij (later Gergoskij) en Margrietjen/Margaretha Zweers,
Na lang onderzoek en overleg zijn we, eind 2011, op het spoor gekomen van de waarschijnlijke ouders van onze stamvader.

Dit met dank aan Hans Braakman, die onderzoek ernaar verricht heeft in o.a. de DTB Boeken van Zwolle
Niettemin zijn er nog wel steeds veel vraagtekens omtrent de herkomst van de familienaam.
De afstammelingen van Lubbert Gergoskij (1e zoon van dit echtpaar) voeren voornamelijk de achternaam Garagoski, en zijn afkomstig uit Apeldoorn e.o.

De afstammelingen van Hendrik Gorskij (2e zoon van dit echtpaar) voeren vnl. de achternaam Gergoski en Gargoski(y) en zijn in eerste instantie afkomstig uit Rheden e.o. In later jaren zijn veel afstammelingen zich gaan verplaatsen naar andere delen van Nederland en het buitenland.

Verder wil ik een ieder bedanken die mij geholpen heeft om mijn stamboomgegevens aan te vullen. 

Met vriendelijke groet,

Everlien

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen




Vandaag in het verleden


Andere publicaties van Everlien Salawan Bessie - Liet

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Everlien Salawan Bessie - Liet



Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!