Genealogie van Bekkum en Klees

Foto van Jan van Bekkum en Margriet Klees
De publicatie Genealogie van Bekkum en Klees is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.534 personen. Vanwege privacy zijn 69 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 24 maart 2011.


Deze genealogie is voonamelijk ontstaan door desk research, dat wil zeggen het combineren van informatie van om internet gevonden genealogieën. In de bronvermelding is steeds de internet site aangegeven waar de informatie gevonden is. Indien deze site een meer primaire bron zoals een doopregister vermeldde is deze bron vaal als tweede bron in onze genealogie vermeld.

De tak Klees is door langjarige eigen onderzoek van de vader van Margriet opgebouwd in een tijd dat er nog geen internet was. De tak bevat informatie die we nog niet elders op internet gevonden hebben, met name wat betreft ondersteunend feitenmateriaal.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie



Vandaag in het verleden



Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!