Stamboom Dolman

De publicatie Stamboom Dolman is opgesteld door Wilmar Dolman (contact is niet mogelijk). en bestaat uit 251 personen. Vanwege privacy zijn 36 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 23 maart 2011.


Naast het uitzoeken van mijn stamboom zoek ik ook verbinding naar een engelse voorvader. Thomas Dolman was kolonel in het Staatse Leger. Als kolonel der infanterie in het Engelse Regiment RI 605a was hij direct betrokken bij de inname van Fort Sheerness in de Tweede Engelse oorlog.
Een uitgebreide beschrijving en een afbeelding van zijn familiewapen zijn gevoegd bij Wilhelmina Margaretha Dolman in Stamboom Dolman.
De publicaties van Ruud Goedhart, L. van der Horst, Louise Koldijk en stamboom Doevos zijn behulpzaam geweest bij het verzamelen van gegevens. Jean Louis Barbry bij het uitzoeken van verbinding tussen Engeland en Nederland.
Let op! niet alles is nog geverifieerd.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen




Vandaag in het verleden


Bekijk de statistieken


Deze publicatie bevat 7 afbeeldingen!


Bekijk de afbeeldingengalerij


Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!