Stamboom Van Beckhoven

Foto van Dirk Van Beckhoven
De publicatie Stamboom Van Beckhoven is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.499 personen. Vanwege privacy zijn 262 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 12 november 2023.


Mijn vader is gestart met de opzoekingen naar zijn voorvaderen.  Na zijn overlijden vond ik een set kaartjes waar hij al die informatie op neergepend had.  Hij was vastgelopen rond 1800 in Noord-Brabant (Nederland).  Ik heb me daarin vastgebeten en na vele bezoeken aan heemkundige kringen en andere genealogische gezelschappen en instellingen ben ik geraakt waar ik nu ben, rond de jaren 1600 in de buurt van Brecht.  Met dank aan allen die mij hierin verder geholpen hebben.  

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie



Vandaag in het verleden


Andere publicatie van Dirk Van Beckhoven




Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!