Parenteel Liet

Foto van Everlien Salawan Bessie - Liet
De publicatie Parenteel Liet is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 782 personen. Vanwege privacy zijn 806 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 12 oktober 2020.


Versie: 12 oktober 2020

Alle tot nu toe bekende afstammelingen van Dirk (Derk) Liet (Leith) en Geesken Matser, voornamelijk afkomstig uit Rheden (GLD). Alhoewel de familie in later jaren uitgezworven is over de rest van Nederland of naar het buitenland is vertrokken en daar een bestaan hebben opgebouwd. DIt bestand   , is o.a. mede tot stand gekomen dankzij de hulp van diverse familie leden. Ik ben iedereen dan ook zeer dankbaar voor alle hulp. Uiteraard zijn aanvullingen nog altijd van harte welkom, en mochten er onverhoopt fouten in het bestand staan, dan verneem ik dat graag.

Met vriendelijke groet,

 

Everlien

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen




Vandaag in het verleden


Andere publicaties van Everlien Salawan Bessie - Liet

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Everlien Salawan Bessie - Liet



Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!