familiearchivaris

Familiearchief Lormans

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Wim Lormans geboren 14-10-1947 en ben woonachtig in Haaksbergen. Al ruim twintig jaar bezig met een onderzoek naar de herkomst van onze familie die ik terugvervolgde tot 1450 Ik gebruik ook het internet om te zoeken naar familieleden Lormans en probeer daarbij de witte plekken in te vullen, probeer contacten te leggen met degene die eventueel nog familiegegevens in hun bezit hebben. Mag ik langs deze, misschien wat onpersoonlijke weg, vragen of geïnteresseerden die mogelijke gegevens bezitten betreffende de familie Lormans, deze te schenken of te kopiëren en aan mij op te sturen. Ik denk hier aan persoonlijke verhalen over familie(leden), bidprentjes of foto's die het verhaal levendiger kunnen maken. Alle verder gegevens zijn welkom. Bij voorbaat dank.

Familie Archivaris

De archivaris van dit familiearchief is W.H.M. Lormans. Samen met nog 12 deelnemers actief aan de familiegeschiedenis!

Gerelateerde genealogische publicaties:

Via dit digitale archief kunt u mij - W.H.M. Lormans - helpen met het vullen van het familiearchief en het beschrijven van de familiegeschiedenis.

Toegang tot dit familiearchief


Toegang tot dit familiearchief is alleen mogelijk na uitnodiging van de familiearchivaris. Wilt u toegang tot het familiearchief omdat u interessant materiaal heeft voor in het familiearchief of omdat u graag wilt helpen met het beschrijven van foto's?

Doe een toegangsverzoek