familiearchivaris

Familiearchief Verschuuren

Welkom bij het online familiearchief van de familie Verschuuren uit Udenhout en omgeving.

Op deze website kunt u (na het versturen van een toegangsverzoek via de link onderaan deze pagina) enkele honderden familiefoto's en -documenten bekijken waarvan de meesten betrekking hebben op het leven van Jan en Dien Verschuuren-Vermeer en hun nageslacht.

Naast het bekijken van foto's en documenten kunt u ook een reactie achterlaten (bijvoorbeeld als u weet wie er op de foto staat of een leuke herinnering heeft!) en/of afbeeldingen toevoegen.

Een selectie van de getoonde afbeeldingen zal gebruikt worden om de eerstvolgende versie van het boekje "stamboom Verschuuren" te illustreren. Dit zal in de loop van 2012 via mail verstuurd worden aan iedereen die zich via de link "een toegangsverzoek sturen" aanmeldt.

Vriendelijke groeten,

Niels Verschuuren

Familie Archivaris

De archivaris van dit familiearchief is N. Verschuuren. Samen met nog 28 deelnemers actief aan de familiegeschiedenis!

Gerelateerde genealogische publicaties:

Via dit digitale archief kunt u mij - N. Verschuuren - helpen met het vullen van het familiearchief en het beschrijven van de familiegeschiedenis.

Toegang tot dit familiearchief


Toegang tot dit familiearchief is alleen mogelijk na uitnodiging van de familiearchivaris. Wilt u toegang tot het familiearchief omdat u interessant materiaal heeft voor in het familiearchief of omdat u graag wilt helpen met het beschrijven van foto's?

Doe een toegangsverzoek