Stamboom Deuss / Duits

Foto van Irma Lommen - Salden
De publicatie Stamboom Deuss / Duits is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 344 personen. Vanwege privacy zijn 208 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 21 maart 2012.


Tijdens de zoektocht naar informatie over een van mijn voorouders ben ik gestoten op een, tot dan toe voor mij onbekende tak van de familie Deuss uit het Limburgse Born. De in 1761 in Born geboren Joannes Casparus Deuss overlijdt in 1827 in Haarlem, Noord-Holland. Hij trouwt te Born in 1783 met Maria Lucia Helgers (1761-1795). Na het overlijden van Maria Lucia vertrekt hij naar 'het noorden' om daar werk te vinden? Ik weet (nog) niet wanneer en waarheen precies. Naar nu blijkt is hij ergens kort vóór 1800, waarschijnlijk in Amsterdam, voor de tweede maal gehuwd en wel met Dorothea Hense(n). De zoektocht heeft zeker twee kinderen uit dit tweede huwelijk opgeleverd die door het leven gingen, en zo ook hun nakomelingen, onder de naam DUITS.Ik ben daarom op zoek naar gegevens over Dorothea Hense(n) en naar nakomelingen van het echtpaar Joannes Casparus Deuss/Duits en deze Dorothea Hense(n.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen




Vandaag in het verleden





Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!