Stamboom Vink

Foto van Marjo Vink - Jacobs
De publicatie Stamboom Vink is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 577 personen. Vanwege privacy zijn 11 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 7 februari 2024.


Beste Bezoeker, Dit is de stamboom van de familie Vink, uit de omgeving van Sliedrecht. Dit is een eerste opzet, komende tijd zal er nog het nodige aan toegevoegd worden, evenals afbeeldingen en foto's. Het loont dus de moeite om regelmatig eens te kijken. De stamboom begint bij Jan Cornelis Vink en Willemina de Zwart. Latere generaties zijn niet gepubliceerd vanwege privacy. Aangezien de DTB's van Sliedrecht en omgeving nog niet doorzoekbaar zijn op internet, moest ik voor de periode vóór 1811 aansluiting zoeken bij publicaties van andere genealogen en heb die ook gevonden. Dit staat bij de bronvermelding steeds genoemd. Controle door de originele registraties te raadplegen was dus niet mogelijk, maar aangezien dezelfde gegevens in meerdere publicaties naar voren kwamen is toch vrij zeker dat het klopt. Zodra de DTB's van Sliedrecht op internet staan, zal een en ander nog gecontroleerd worden. Indien huidige generaties (Vink) die ik niet ken aansluiting vinden in deze gegevens, zou ik graag met u in contact komen. Zeker als u nog afbeeldingen, papieren, foto's of anekdotes heeft die betrekking hebben op personen uit deze stamboom. Daar zou ik dan graag een scan van krijgen. Als u vragen of opmerkingen heeft, of u treft onjuistheden aan, dan hoor ik dat ook graag.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie



Vandaag in het verleden


Andere publicatie van Marjo Vink - Jacobs




Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!