familiearchivaris

Familiearchief Bervoets

In de archieven (brieven, foto's, films etc) van onze familie is veel bewaardvan de mannelijke tak (voorouders Paul Emile van Welij) en de vrouwelijke tak (Wilhelmina Marie van Dam, dochter van Hendrik van Dam en Marie Emilie Bervoets.

Broer Evert heeft mij het familiearchief overhandigd van de vrouwelijke tak(Bervoets) om het te beheren, te onderzoeken en te bewaren voor toekomstige generaties.

Nadat ik een deel van de geschiedenissen en foto's gedigitaliseerd had van de mannelijke en een deel van de vrouwelijke tak en per CD-ROMM had verspreid na een familie reünie in 2009, merkte ik dat er grote interesse is bij iedereen van jong tot oud. Van mijn en oudere genratie heb ik helaas nog geen aanvullende verhalen ontvangen, maar dit zal het makkelijker maken.

Ik ben van plan om met dit familiearchiefsysteem te beginnen om de vrouwelijke tak te archiveren en kennis te vergroten door onderzoek in andere archieven en verhalen te verzamelen bij familieleden. Als dit klaar is start ik met de mannelijke (Van Welij) tak.

Het systeem werkt online en kan geexporteerd worden naar mijn computer.

Familie Archivaris

De archivaris van dit familiearchief is Henk van Welij. Samen met nog 1 deelnemer actief aan de familiegeschiedenis!

Via dit digitale archief kunt u mij - Henk van Welij - helpen met het vullen van het familiearchief en het beschrijven van de familiegeschiedenis.

Toegang tot dit familiearchief


Toegang tot dit familiearchief is alleen mogelijk na uitnodiging van de familiearchivaris. Wilt u toegang tot het familiearchief omdat u interessant materiaal heeft voor in het familiearchief of omdat u graag wilt helpen met het beschrijven van foto's?

Doe een toegangsverzoek