Poelmans de Visé (Liege) - Poelmans van Wezet (Luik)

Foto van Marc Poelmans
De publicatie Poelmans de Visé (Liege) - Poelmans van Wezet (Luik) is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 117 personen. Vanwege privacy zijn 6 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 13 december 2013.


La famille Poelmans de Visé provient du nord de la Belgique d'où ils sont venus pour travailler dans les mines de charbon de la région de Liège / De Poelmans familie van Wezet komt van het noord van Belgie waarvan ze komen om in de koolmijnen in de streek van Luik te werken

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen






Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!