Holtroppen Veenjes en aangetrouwden

Foto van B.S. Holtrop
De publicatie Holtroppen Veenjes en aangetrouwden is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 3.042 personen. Vanwege privacy zijn 1.626 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 6 mei 2024.


Zo'n 20 jaar geleden begonnen met het verzamelen van familiegegevens. Was onder andere een trouw volger van de genea.028 feed op verschillende BBS-en. Door mijn werk had ik er in de periode daarna geen tijd meer voor en nam me voor om na mijn pensioen het weer op te pakken. En bij deze gedaan.

Het genealogie programma dat ik gebruik is Pro-gen.

Belangrijkste bronnen die gebruikt zijn: Persoonskaarten en -lijsten van het CBG, Burgerlijke stand via wiewaswie.nl, allefriezen.nl en allegroningers.nl, DTBL-bestanden op voornamelijk Tresoar en Groninger Archieven (allegroningers.nl), Genealogisch Jierboek 1991 het artikel van K.P. de boer: Seis generaasjes Holtroppen, Kroniek van een Friese Boer (Hellema's), Holtropnieuws (uitgegeven in 1945 en 1946 door een oom van mij).

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie



Vandaag in het verleden




Gevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen

Bekijk de statistieken

Tweede Wereldoorlogslachtoffers



De toegang tot de inhoud van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.




Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!