familiearchivaris

Familiearchief Mossel

Ik ben op zoek naar de connectie van George IJsbrand Mossel, geboren in 1772 in Amsterdam, met Pieter Mossel, geboren 15.03.1739 in Enkhuizen. Deze Pieter Mossel was getrouwd met Theodora Elisabeth Judith van der Feltz. Zij was geboren in 1744 in Padang en is overleden op 28 april 1816 in Bemmel, Huize Kinkelenburg. George IJsbrand Mossel was getrouwd met Cornelia Tersteeg, die geboren was 10 oktober 1783. Was Pieter Mossel de vader van George IJsbrand Mossel? De vrouw van Pieter, Theodora Elisabeth van der Feltz was getuige bij de doop van de oudste dochter van George IJsbrand Mossel, Elisabeth Maria Mossel. Wie kan mij helpen?
Met vriendelijke groeten, Gabriel

Familie Archivaris

De archivaris van dit familiearchief is Gabriel Caffarena. Samen met nog 3 deelnemers actief aan de familiegeschiedenis!

Via dit digitale archief kunt u mij - Gabriel Caffarena - helpen met het vullen van het familiearchief en het beschrijven van de familiegeschiedenis.

Toegang tot dit familiearchief


Toegang tot dit familiearchief is alleen mogelijk na uitnodiging van de familiearchivaris. Wilt u toegang tot het familiearchief omdat u interessant materiaal heeft voor in het familiearchief of omdat u graag wilt helpen met het beschrijven van foto's?

Doe een toegangsverzoek

Nieuws