Parenteel Van der Heide - Enkhuizen

Foto van Lars van der Heide
De publicatie Parenteel Van der Heide - Enkhuizen is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 573 personen. Vanwege privacy zijn 745 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 4 februari 2020.


Ik heb de familienaam Van der Heide uit Enkhuizen uitgezocht (oorspronkelijk uit omgeving Heerenveen, Friesland). Niets in mijn onderzoek wijst erop dat deze (mijn) familie verwant is aan de familie's Van der Heide die nog bestaan in Friesland, Groningen en Rotterdam

Van de meeste gebeurtenissen heb ik een kopie van de akte gezien er staat dan als bron 'Burgerlijke Stand Enkhuizen' of een andere stad. Als ik geen kopie van de akte heb gezien en alleen een pagina op Genlias of WieWasWie dan staat er 'Genlias - Burgerlijke Stand' of 'WWW - Burgerlijke Stand'. Daarnaast kan het ook zijn dat ik de informatie heb overgenomen van iemand die ik ken, via mailcontact of van een website. Dit gaat dan vaak om informatie dat vanwege privacywetgeving niet in te zien is. Dit zal dus ook bijna nooit te zien zijn in deze publicatie.

Ik wil graag Simon de Smeth bedanken voor de samenwerking.

Kijk ook eens naar mijn website over de familie van mijn moeder: https://sites.google.com/view/gordinoudegouberville

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie


Andere publicatie van Lars van der Heide




Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!