Harmen Barf en Sjoukje de Boer

Foto van Amelander Historie
De publicatie Harmen Barf en Sjoukje de Boer is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 106 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 25 februari 2014.


U vindt meer genealogische gegevens op onze website http://www.amelanderhistorie.nl Daarnaast is het mogelijk om aan het genealogisch netwerk van Amelander historie deel te nemen. Ga daarvoor naar het familiearchief en stuur ons een toegangsverzoek: www.familiearchivaris.nl/1272/verzoek Vervolgens bekijken wij uw verzoek en na goedkeuring ontvangt u een toegangscode waarmee u kunt inloggen. U kunt dan foto's en verhalen plaatsen maar ook daarop reageren. Zo kunt u met de andere deelnemers gegevens uitwisselen.

Verder kunnen stamboomonderzoekers die van Amelander families afstammen onze genealogische database raadplegen: Amelanders.com! Hier vindt u de gegevens van ruim 41.000 Amelanders. We voegen aan deze database de gegevens van alle Amelanders toe die op het eiland zijn geboren. En de eerste generatie Amelanders die elders (aan de wal) zijn geboren. Verdere generaties worden niet opgenomen. De focus ligt op het eiland Ameland. 

Mocht u vragen over uw Amelander voorouders of de rijke geschiedenis hebben, bezoek dan het forum van Amelander Historie of zoek in de Beeldbank van Ameland waar u duizenden foto's kunt bekijken.

Mocht u vragen of deze publicatie hebben dan kunt u ons bereiken via info@amelanderhistorie.nl

TIP: WORD VRIEND VAN STICHTING DE OUWE POLLE AMELAND! VANAF 18 EURO PER JAAR MIST U NIETS MEER VAN AMELAND. KLIK HIER!

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie





Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!