Stamboom Van de Valcken van Maren uit Den Bosch

Foto van P. W. van Maaren
De publicatie Stamboom Van de Valcken van Maren uit Den Bosch is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 228 personen. Vanwege privacy zijn 17 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 21 mei 2014.


Deze familie van Ma(a)ren wordt veelvuldig in de Bosch Protocollen vermeld. Verschillende families Van Maren doorkruizen elkaar. Namen van aangetrouwden zijn o.a. Scheenkens, Van der Woude, Heeren, Scaeper, Kuyst (Cuysten), Stooters, van der Goes, Van Veghel (gehuwd met Johannes Alberts Valck van Maren, schepen te Den Bosch), Priem, Van Gerwen, Van Valkenburg, Bresser en Strick (Strick van Linschoten). De andere families van Maaren uit Den Bosch worden apart vermeld.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.





Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!