Stamboom Hoeijenbos en aanverwante families

Foto van Bram Hoeijenbos
De publicatie Stamboom Hoeijenbos en aanverwante families is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 5.609 personen. Vanwege privacy zijn 1.259 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 24 februari 2023.


Met de door mijn vader Merardus Elize Hoeijenbos(1919 - 2006) en mijn neef Arie Boele/Ad Hoeijenbos (1939) verzamelde informatie ben ik in 2003 gestart het softwareprogramma Aldfaer te voeden en tevens met behulp van Internet dit verder uitgebouwd. Het Gedcom-bestand van Aldfaer wordt regelmatig bijgewerkt op zowel de Internetsites Geneanet.com als op Genealogie Online. Eveneens is op 'Brams' website' de stamboom weergegeven met de volgende hyperlink:  https://bramhoeijenbos.weebly.com/stamboom-familie-hoeijenbos.html. Op deze pagina zijn de 'stamboomknoppen' beschikbaar van de families HOEIJENBOS, moeder UIJL en schoonouders VAN KRALINGEN en BOENDER.

>STAMBOOM HOEIJENBOS IN BOEKVORM BESCHIKBAAR<

Mei 2015: (A.B. Hoeienbos) Genealogie van het Geslacht Hoeijenbos/Hoejenbos/Oejenbos. Ben je altijd al benieuwd geweest wie je betbetbetovergrootvader is? Ik ben gedurende de afgelopen 40 jaar bezig geweest met het uitzoeken van de familiestamboom van de familie Hoeijenbos/Hoejenbos/ Oejenbos. Helemaal terug naar begin 1600.

De bijna duizend familieleden zijn gerangschikt in 4 grote familietakken. Ik heb dit vervolgens allemaal duidelijk uitgewerkt in een mooi boek. Naast geografische gegevens is ook het familiewapen opgenomen. Index op familienamen en voornamen geven een duidelijke toegang tot de eigen familietak.

Wil je het boek bestellen? Zie BESTELLEN Als je het hele boek eerst wilt zien? Vraag een link naar de on-line versie aan ad.hoeijenbos@gmail.com L is LARGE formaat staand A4 (21 x 28 cm) 36 pagina’s harde fotokaft in kleur op fotopapier prijs € 35,15 verzendkosten € 4,95 M is MEDIUM formaat staand A5 (15 x 20 cm) 36 pagina’s harde fotokaft in kleur op fotopapier, prijs € 22,85 verzendkosten € 3,95 DIGITAAL: De digitale genealogie is gedeponeerd in stamboomnederland.nl OPENBAAR: Een exemplaar van het boek is aangeboden aan het Centraal Bureau voor Genealogie te Den Haag. BESTELLEN - Bestellen is alleen mogelijk via Ad - Let op aanbiedingen bij albelli.nl of gebruik Groupon of ING-rentepunten - Kies fotoboek()en) L en/of M - Stuur je gegevens per E-mail aan ad.hoeijenbos@gmail.com - Je krijgt per omgaande de bestel- en betaalprocedures

Ad Hoeijenbos Den Haag, 25 mei 2015

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie



Vandaag in het verleden





Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!