familiearchivaris

Familiearchief Van den Heuvel

Mijn overgrootvader was Matthijs van den Heuvel, geboren in Giessen 1838, Noord Brabant. Gewoond in de Haarlemmermeer en Nieuwer Amstel. Zoon van Leendert van den Heuvel, geboren in Heusden 1806, kleinzoon van Marinus van den Heuvel, die met Napoleon naar Rusland ging in 1812. Hij was weer de zoon van Hendrik van den Heuvel, geboren in Herwijnen, kleinzoon van Gerrit Gerritszoon van den Heuvel, die mogelijk op boerderij Den Heuvel in Herwijnen woonde. Diens vader Gerrit Hendrikszoon kwam uit Opijnen in het jaar 1700.

Familie Archivaris

De archivaris van dit familiearchief is Jan L. van den Heuvel. Samen met nog 1 deelnemer actief aan de familiegeschiedenis!

Via dit digitale archief kunt u mij - Jan L. van den Heuvel - helpen met het vullen van het familiearchief en het beschrijven van de familiegeschiedenis.

Toegang tot dit familiearchief


Toegang tot dit familiearchief is alleen mogelijk na uitnodiging van de familiearchivaris. Wilt u toegang tot het familiearchief omdat u interessant materiaal heeft voor in het familiearchief of omdat u graag wilt helpen met het beschrijven van foto's?

Doe een toegangsverzoek