Beste bezoeker van deze webpagina,

U kunt op uw smartphone deze website het beste lezen met het beeldscherm gekanteld in "landscape" (het beeld wel een beetje verkleinen)


je bent nu op mijn persoonlijke webpagina. Zoals je bovenaan kunt lezen ben ik Hans van der Hoog.

Begin met Joomla 1.5

Ik heb deze website zelf gemaakt op basis van Joomla, toen nog versie 1.5 en met een template waarbij ik maximaal kon aanpassen. Tot nut toe is dat met alle updates van Joomla goed gegaan, dwz de template is niet bijgewerkt door de makers voor de versie van Joomla die ik nu gebruik.

 

Vandaag (20-3-23, 11:00) heb ik mijn vorige versie van de website die nog draaide op Joomla 3 verwijderd en de nieuwste versie van Joomla 4 met mijn wijzigingen geupload.

Het werkt allemaal weer.

De wijzigingen die ik heb aangebracht zijn inhoudelijk wat teksten veranderd en toegevoegd, maar het voornaamste is wel dat ik het website template wat ooit geschikte was voor joomla 1.5 steeds heb kunnen aanpassen en nu zelfs aangepast heb naar Joomla 4.

Het enige foutje is dat het geen responsive design is geworden, de website past zich niet aan het scherm waarop het gelezen wordt.  Toch kun je de website op je telefoon nog lezen maar dan in landscape.

 

 Over mijzelf en mijn roeien

Op deze website vertel ik het een en ander over mezelf, over wat ik gedaan heb en wat ik nu doe. Ik wil ook graag vertellen over de opleidingen en het werk wat ik heb gedaan in mijn leven, dus daar weid ik ook een deel van de site aan - een soort uitgebreid cv of levensverhaal. Het lijkt mij duidelijk dat mijn grootste hobby het ROEIEN is. Ik roei al sinds m'n 15e en heb er later zelfs mijn werk van kunnen maken als hoofdsportleider specifiek voor het roeien en de roeiverenigingen Laga en proteus in Delft. Daar ga ik zeker ook een hoofdstukje over schrijven.

Bed en Brochje


We hebben een Bed and Breakfast, en  daar hebben Marjanne en ik  een aparte website voor.

Onze tuinwebsite

Ook heb ik een aparte website voor de tuin, waarbij vooral onderhoud aan de orde komt - maar natuurlijk veel foto's hoe de planten zich ontwikkelen in de loop der jaren.

Mijn Stamboom

Voor een andere hobby van mij - de genealogie, of te wel onderzoek naar mijn voorouders en afstammelingen in de totale stamboom heb ik ook maar een aparte website gemaakt. Anders werd de basis website (vanderhoog.nl) wat te uitgebreid. Ik wil hier wel laten zien wie er in de afgelopen jaren op de dag van vandaag is geboren, getrouwd of overleden binnen mijn stamboom.

Op deze basis website gaat het vooral over nieuwtjes bij ons thuis en over het roeien, mijn grootste hobby.

Hieronder komt dan het "laatste nieuws"  van deze maand, voor zover ik dat nieuw vind:

 

 

 Er komt een nieuwe lente (volgens de meteorologen) zie de natuur : 

We kijken ook verder vooruit - moet wel, als we het de volgende winters warm willen houden binnen : hout sprokkelen: 

Voor mij behoorlijk belangrijk: de Skiffhead. Voorbereiding allemaal Ok. Met de stevige wind toch maar op weg naar Amsterdam met boot op dak auto en halverwege (bij HaJe kreeg ik het seintje dat de Skiffhead 2024 voor Veteranen was afgelost. Vanwege de te stevige windvlagen een aanwakkerende wind. De volgende dag prachtig weer en maar thuis wat gaan roeien. Oh Ja ik heb zondagmiddag wel 7,5 km op de roei-ergometer gezeten.

Roeien doe ik zelf nog steeds en van mijn trainingen houd ik al jaren een dagboek bij (eerst in overzichten = spreadsheets, en nu ook als een blog met de cijfertjes: "Van Training naar Training ..."), vroeger deed ik dat gewoon in een trainingsboekje. Wat ik nog steeds heb.

 

Blog : "Van Dag tot Dag ..."

Lezend op internet kwam ik ook veel persoonlijke meningen tegen, daar leent zich dat medium voor. Ook dat probeer ik bij te houden, al lukt dat niet erg goed. In het menu wordt je daarvoor doorgeleid naar een aparte website in Wordpress met als titel "Van Dag tot Dag ...".

 

 
 
  • Van Training naar Training .... 25/3 (trainingen) 2024-03-25 10:32:31

     Te mooi weer om niet te roeien en dat na storm en regen  datum  omschrijving  afstand  tijd gem/500m hartslag tempo omstandigheden  25-3-2024 ED op Folkertsloot  Ed op Folkertsloot inroeien 1746,8 11:39:03 3:20:08 69,96% 84-120 205 220 7,9 BF=2(W)...

  • Van Training naar Training .... 24/3 (trainingen) 2024-03-24 14:19:58

     Skifhead ging niet door (weersomstandigheden) ik moest toch wat kwijt: 7500 m in twee delen helaas:  datum  omschrijving  afstand  tijd gem/500m hartslag tempo omstandigheden  24-3-2024 Alt Skiffhead op...

positie 16
positie 17