familiearchivaris

Familiearchief Friedrich Wilhelm Ackermann

1 -- Onderzoek en completering van documenten, zoals uittreksels van geboorte, huwelijk en overlijden; foto's en alle overige bijzondere papieren van alle nazaten en hun aanhang van JOHANN HERMANN ACKERMANN [geboren 22 nov. 1697 en overleden op de boerderij Limpurg op 18 nov. 1743, nabij Kierspe (NRW) in de Markischer Kreis] en zijn vrouw ANNA CATHARINA BERGHAUS (geb. juni 1708 - overl. 9 mrt 1769) uit Rhinschen Schmidthausen.

2 -- Al dit materiaal is bestemd voor het te drukken Boek deel 3, het bronboek inhoudend (foto's) (documenten) en (overige papieren) inzake alle nazaten en verwanten van Johann Hermann Ackermann von dem Limpurg (1697-2013).

Familie Archivaris

De archivaris van dit familiearchief is Frederik Willem Buishand.

Via dit digitale archief kunt u mij - Frederik Willem Buishand - helpen met het vullen van het familiearchief en het beschrijven van de familiegeschiedenis.

Toegang tot dit familiearchief


Toegang tot dit familiearchief is alleen mogelijk na uitnodiging van de familiearchivaris. Wilt u toegang tot het familiearchief omdat u interessant materiaal heeft voor in het familiearchief of omdat u graag wilt helpen met het beschrijven van foto's?

Doe een toegangsverzoek