familiearchivaris

Familiearchief familie Zeevenhooven

Dit familiearchief wil ik graag opzetten om zo onze grootouders te blijven herinneren en in ere te houden. Wat zij hebben meegemaakt, voor ons hebben achtergelaten en voor ons hebben betekend, is datgene wat ons als familie bindt. Deze 'erfenis' in de vorm van verhalen, foto's, documenten en voorwerpen wil ik graag delen met mijn familieleden. Als familiearchivaris ben ik bereid zorg te dragen voor het digitaliseren van familiefoto's en originele familiedocumenten, bijzondere voorwerpen te 'vereeuwigen' middels digitale foto's en verhalen middels interviews vast te leggen. Het gaat mij om het behoud van ons 'familie-erfgoed', dat het niet verloren gaat en dat we samen kunnen delen.

Willemijn

Familie Archivaris

De archivaris van dit familiearchief is Willemijn Zeevenhooven. Samen met nog 11 deelnemers actief aan de familiegeschiedenis!

Via dit digitale archief kunt u mij - Willemijn Zeevenhooven - helpen met het vullen van het familiearchief en het beschrijven van de familiegeschiedenis.

Toegang tot dit familiearchief


Toegang tot dit familiearchief is alleen mogelijk na uitnodiging van de familiearchivaris. Wilt u toegang tot het familiearchief omdat u interessant materiaal heeft voor in het familiearchief of omdat u graag wilt helpen met het beschrijven van foto's?

Doe een toegangsverzoek