familiearchivaris

Familiearchief Van de generatie Gerritse

Wie wil niet weten wie zijn of haar voorouders zijn geweest? Ik in ieder geval wel en wellicht bent u als (ver) familielid ook wel nieuwsgierig naar wie uw voorouders waren en wat zij zoal deden in het verre verleden of misschien ook wel recent.</p><p></p><p>Na jaren er veel of weinig aan gedaan te hebben heb ik nu de draad weer opgepakt en vol enthousiasme op zoek gegaan naar wie nou eigenlijk mijn voorouders waren en welke huidige familieleden nog niet opgenomen zijn in de stamboom van de generatie Gerritse. Maar wie weet, vindt u het achteraf gezien toch wel interessant om deel te nemen aan mijn, en hopelijk straks ook uw onderzoek daar onze voorouders.</p><p></p><p>Zullen we zeggen, "Tot in de stamboom van de generatie Gerritse".

Familie Archivaris

De archivaris van dit familiearchief is Dick Gerritse.

Via dit digitale archief kunt u mij - Dick Gerritse - helpen met het vullen van het familiearchief en het beschrijven van de familiegeschiedenis.

Toegang tot dit familiearchief


Toegang tot dit familiearchief is alleen mogelijk na uitnodiging van de familiearchivaris. Wilt u toegang tot het familiearchief omdat u interessant materiaal heeft voor in het familiearchief of omdat u graag wilt helpen met het beschrijven van foto's?

Doe een toegangsverzoek