Genealogie Koehoorn - Van der Meulen - De Wit - Hoekstra - Reitsma

Foto van Afke van der Meulen - Koehoorn
De publicatie Genealogie Koehoorn - Van der Meulen - De Wit - Hoekstra - Reitsma is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.166 personen. Vanwege privacy zijn 155 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 3 november 2021.


Dit is de complete verzameling zoals ik die tot nu toe gevonden heb om de voorouders (en hun broers en/of zusters) in beeld te brengen. Over het algemeen heb ik van de voorouders zoveel als mogelijk de geboorte-, huwelijks- en overlijdensgegevens ingevoerd. Van hun broers/zusters voornamelijk alleen geboorte- en overlijdensgegevens. Voor broers/zusters heb ik wel een gehuwde naam ingevoerd, indien ik die tegenkwam.

Ooit kwam ik tegen dat mijn verste voorouder in de lijn Koehoorn (Alle Sjoerds), een afstammeling zou zijn van Wiarda en/of Martena. De interessante linken daaromtrent heb ik opgenomen bij de persoonspagina van Alle. Wie mij daarin verder kan helpen met bronnen, kerkregisters, o.i.d., nodig ik van harte uit om mij te berichten.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie



Vandaag in het verleden



Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!